Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Bij sommige planten is het noodzakelijk om te 'verjongen' Dit houdt in dat de plant op oudere takken minder goed bloeit. Ieder jaar wordt dan bijvoorbeeld 25% van alle takken weggesnoeid. Uiteraard alleen de oudste. Op deze manier wordt de plant gestimuleerd jonge scheuten te maken waarop weer meer bloemen ontstaan.
Kunstmeststoffen kunnen bestaan uit enkelvoudige meststoffen of een mengsel van elementen, de meervoudige meststoffen. Daarnaast kunnen ze in vaste of vloeibare vorm voorkomen. Een complete samengestelde meststof zou alle 12 elementen moeten bevatten voor een goede plantengroei.
Siertuinen hebben vaak een gazon omringd door borders. Voor kinderen is er soms een zandbak aanwezig en wat speeltoestellen, zoals een schommel. Een tuin kan ook niet-beplante delen bevatten (bijvoorbeeld een terras) of zelfs helemaal begroeid zijn: denk aan een rotstuin. Afhankelijk van de grootte van de tuin kunnen in een siertuin eenjarige of tweejarige planten, bollen, vaste planten, heesters, coniferen en loofbomen staan
Door een heg regelmatig op de juiste manier te snoeien kan deze in model worden gebracht. Het kan gewoon een rechte heg worden of in allerlei kunstige modellen worden gesnoeid. De meeste heggenscharen zijn tegenwoordig elektrisch, maar er zijn ook heggenscharen met een benzinemotor. Er zijn ook (telescopische) heggenscharen waarbij de gebruiker zelf de knipbeweging maakt.
Buxus staat ook bekend onder de namen 'buksboom' en 'palmboompje'. Soms wordt de naam 'palm' gebruikt. Buxus heeft niets met palmen te maken. Buxus, vroeger ook wel 'bosseboom' aangeduid, wordt zeer vaak verkeerd behandeld. Te vaak wordt ervan uitgegaan dat buxus, meer bepaald Buxus sempervirens, een mediterrane oorsprong heeft. Daarom wordt even vaak geloofd dat buxus van een zonnige, droge plaats houdt.

Online Tuincentrum

djEen ruime keuze in gereedschap, parasols, tuinmeubelen, zaden, tuingereedschap, tuinhuisjes, meststoffen, bloembollen, Boompalen, Afrastering; Grindplaten, potgrond, harken, mestkorrels, bestrijdingsmiddelen, tuinbanken en veel meer... Een unieke samenstelling tuinartikelen en allerhande producten op het gebied van tuin, huis en dier Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

Alles op het gebied van tuin, huis en dier

Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

Verkleedkleding Spiderman kostuum luxe

Spiderman kostuum voor volwassenen. Een mooie blauw met rode jumpsuit met spiervormen. Geschikt voor volwassenen.

€ 54.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Superhelden en Cartoon kostuums Heren
Product
 

Schedel masker

Schedel masker. Halloween masker in de vorm van een complete schedel. Materiaal: plastic.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Feest Maskers Volwassenen
Product
 

Zonnebril met rood wit blauw montuur

Een leuke feestbril met rood, wit, blauw montuur voor volwassenen. De bril heeft gekrulde pootjes, een rood, wit, blauwe voorkant en oranje glazen.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Oranje artikelen Volwassenen
Product
 

DIY leeuwen masker voor kinderen

Kartonnen leeuwen masker voor kinderen. U ontvangt een kartonnen vel met een opdruk van een leeuwenkop. Deze kop kunt u uitknippen. Hierna drukt u de meegeleverde splitpennen aan beide zijden door het karton heen, ongeveer ten hoogte van de ogen (met de dikke punt van de splitpen aan de achterkant van het masker). Het elastiekje kunt u hierna vastknopen aan de splitpennen. De ogen kunt u naar eigen wens uitknippen. U kunt hierbij het beste gebruik maken van een klein mesje/schaartje, bijvoorbeeld een nagelschaartje. Het leeuwenmasker is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Formaat masker: ongeveer 26,5 x 25,5 cm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Wit elastiek 40 cm en 4 splitpennen, 1x Basis artikel dierenmasker leeuw

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Feest Maskers Kinderen
Product
 

Zilveren opblaas cijfer ballon 9 op stokje 41 cm

Zilveren opblaas cijfer ballon 9 op stokje 41 cm. Zilveren cijfer ballon 9 van ongeveer 41 cm. Incl. stokje. Door middel van het ballonstokje kun je de cijfer ballons in een ondergrond plaatsen. Alleen geschikt voor lucht.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Feestartikelen diversen
Product
 

Party boa turkoois

Turquoise boa van brandvertragend materiaal. Lengte: 180 cm. Kwaliteit: 50 grams.

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Verkleedaccessoires Dames
Product
 

Sexy oktoberfest jurkje voor dames

Biermeisjes jurk Ulrike. Kort biermeisje jurk met nep korset in de kleuren groen met zwart met rode details. Bijpassende accessoires zoals kousen en pruiken met vlechten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Oktoberfest kostuums Dames
Product
 

3x Inpakpapier kinder verjaardag met boerderij thema 200 x 70

Inpakpapier met boerderij thema 200 x 70 cm op rol. Vrolijk gekleurd inpakpapier, geschikt voor kinderverjaardagen. Formaat: 200 x 70 cm. Inpakpapier/cadeaupapier/kadopapier. U ontvangt 3 rollen.

€ 6.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Cadeauverpakkingen
Product
 

Duivel oogmasker met hoorns

Oogmasker duivel met staart. Duivels masker met hoorntjes en staart, gemaakt van vilt. Het masker is op het hoofd te bevestigen door middel van het elastiekje.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Feest Maskers Volwassenen
Product
 

Verkleed Make up missende tand effect

Make-up met een missende tand effect. Deze missende tand make-up is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Met deze make up lijkt het alsof u tanden in uw gebit mist.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie / bestellen

carnavalskleding Verkleedaccessoires Volwassenen
Product