Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Bij sommige planten is het noodzakelijk om te 'verjongen' Dit houdt in dat de plant op oudere takken minder goed bloeit. Ieder jaar wordt dan bijvoorbeeld 25% van alle takken weggesnoeid. Uiteraard alleen de oudste. Op deze manier wordt de plant gestimuleerd jonge scheuten te maken waarop weer meer bloemen ontstaan.
Kunstmeststoffen kunnen bestaan uit enkelvoudige meststoffen of een mengsel van elementen, de meervoudige meststoffen. Daarnaast kunnen ze in vaste of vloeibare vorm voorkomen. Een complete samengestelde meststof zou alle 12 elementen moeten bevatten voor een goede plantengroei.
Siertuinen hebben vaak een gazon omringd door borders. Voor kinderen is er soms een zandbak aanwezig en wat speeltoestellen, zoals een schommel. Een tuin kan ook niet-beplante delen bevatten (bijvoorbeeld een terras) of zelfs helemaal begroeid zijn: denk aan een rotstuin. Afhankelijk van de grootte van de tuin kunnen in een siertuin eenjarige of tweejarige planten, bollen, vaste planten, heesters, coniferen en loofbomen staan
Door een heg regelmatig op de juiste manier te snoeien kan deze in model worden gebracht. Het kan gewoon een rechte heg worden of in allerlei kunstige modellen worden gesnoeid. De meeste heggenscharen zijn tegenwoordig elektrisch, maar er zijn ook heggenscharen met een benzinemotor. Er zijn ook (telescopische) heggenscharen waarbij de gebruiker zelf de knipbeweging maakt.
Buxus staat ook bekend onder de namen 'buksboom' en 'palmboompje'. Soms wordt de naam 'palm' gebruikt. Buxus heeft niets met palmen te maken. Buxus, vroeger ook wel 'bosseboom' aangeduid, wordt zeer vaak verkeerd behandeld. Te vaak wordt ervan uitgegaan dat buxus, meer bepaald Buxus sempervirens, een mediterrane oorsprong heeft. Daarom wordt even vaak geloofd dat buxus van een zonnige, droge plaats houdt.

Online Tuincentrum

djEen ruime keuze in gereedschap, parasols, tuinmeubelen, zaden, tuingereedschap, tuinhuisjes, meststoffen, bloembollen, Boompalen, Afrastering; Grindplaten, potgrond, harken, mestkorrels, bestrijdingsmiddelen, tuinbanken en veel meer... Een unieke samenstelling tuinartikelen en allerhande producten op het gebied van tuin, huis en dier Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

Alles op het gebied van tuin, huis en dier

Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

TopVue Air Multifocal (3 lenzen) Gelone vloeistof

TopVue Air Multifocal lenzen + Gelone lenzenvloeistof - Alle topmerken contactlenzen en vloeistoffen, scherpe prijzen & snel aan huis. Betrouwbare service en tal van promoties!

€ 28.29

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen TopVue,TopVue Contactlenzen Gelone lenzenvloeistof | Voordeelpacks
Product
 

TopVue Daily (90'

TopVue Daily - Alle topmerken contactlenzen, scherpe prijzen, snel aan huis & betrouwbare service. Gratis cadeau!

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen TopVue,TopVue Daglenzen | Topmerken
Product
 

Frequency 55 Aspheric (6'

Frequency 55 Aspheric - Alle topmerken, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

€ 18.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen CooperVision,CooperVision Frequency | Maandlenzen
Product
 

Proclear Toric (3 lenzen)

Proclear Toric - Alle topmerken, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen CooperVision,CooperVision Proclear | Torische Contactlenzen
Product
 

ColourVUE Eyelush Grey zonder sterke (2 lenzen)

ColourVUE Eyelush - Grey zijn kleurlenzen met een donkere en mysterieuze look! Verpakking bevat 2 stuks cosmetische lenzen, bruikbaar tot 3 maand na eerste gebruik!

€ 14.59

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen Maxvue Vision,Maxvue Vision Kleurlenzen
Product
 

Air Optix for Astigmatism (6'

Air Optix for Astigmatism - Alle topmerken, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

€ 38.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen Alcon,Alcon Air Optix | Continue en extended wear contactlenzen | M
Product
 

Clear 58 (6'

Clear 58 maandlenzen - Alle topmerken contactlenzen, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

€ 16.59

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen ClearLab,ClearLab Contactlenzen | Maandlenzen
Product
 

Clear 1 Day (30'

Clear 1-Day (30 daglenzen) - Alle topmerken contactlenzen, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

€ 17.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen ClearLab,ClearLab Daglenzen
Product
 

TopVue Daily (10'

TopVue Daily - Alle topmerken contactlenzen, scherpe prijzen, snel aan huis & betrouwbare service.

€ 4.49

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Contactlenzen TopVue,TopVue Daglenzen | Topmerken
Product