Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Bij sommige planten is het noodzakelijk om te 'verjongen' Dit houdt in dat de plant op oudere takken minder goed bloeit. Ieder jaar wordt dan bijvoorbeeld 25% van alle takken weggesnoeid. Uiteraard alleen de oudste. Op deze manier wordt de plant gestimuleerd jonge scheuten te maken waarop weer meer bloemen ontstaan.
Kunstmeststoffen kunnen bestaan uit enkelvoudige meststoffen of een mengsel van elementen, de meervoudige meststoffen. Daarnaast kunnen ze in vaste of vloeibare vorm voorkomen. Een complete samengestelde meststof zou alle 12 elementen moeten bevatten voor een goede plantengroei.
Siertuinen hebben vaak een gazon omringd door borders. Voor kinderen is er soms een zandbak aanwezig en wat speeltoestellen, zoals een schommel. Een tuin kan ook niet-beplante delen bevatten (bijvoorbeeld een terras) of zelfs helemaal begroeid zijn: denk aan een rotstuin. Afhankelijk van de grootte van de tuin kunnen in een siertuin eenjarige of tweejarige planten, bollen, vaste planten, heesters, coniferen en loofbomen staan
Door een heg regelmatig op de juiste manier te snoeien kan deze in model worden gebracht. Het kan gewoon een rechte heg worden of in allerlei kunstige modellen worden gesnoeid. De meeste heggenscharen zijn tegenwoordig elektrisch, maar er zijn ook heggenscharen met een benzinemotor. Er zijn ook (telescopische) heggenscharen waarbij de gebruiker zelf de knipbeweging maakt.
Buxus staat ook bekend onder de namen 'buksboom' en 'palmboompje'. Soms wordt de naam 'palm' gebruikt. Buxus heeft niets met palmen te maken. Buxus, vroeger ook wel 'bosseboom' aangeduid, wordt zeer vaak verkeerd behandeld. Te vaak wordt ervan uitgegaan dat buxus, meer bepaald Buxus sempervirens, een mediterrane oorsprong heeft. Daarom wordt even vaak geloofd dat buxus van een zonnige, droge plaats houdt.

Online Tuincentrum

djEen ruime keuze in gereedschap, parasols, tuinmeubelen, zaden, tuingereedschap, tuinhuisjes, meststoffen, bloembollen, Boompalen, Afrastering; Grindplaten, potgrond, harken, mestkorrels, bestrijdingsmiddelen, tuinbanken en veel meer... Een unieke samenstelling tuinartikelen en allerhande producten op het gebied van tuin, huis en dier Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

Alles op het gebied van tuin, huis en dier

Topkwaliteit tegen ongekend lage prijzen!

Reddingsmes PumaTec 7337013 TEC G10 Riemsnijder, Glasbreker

Het Puma TEC-reddingsmes is de ideale hulp in noodsituaties! Glasbreker en riemsnijder zijn beschikbaar in noodgevallen. Maar ook bij normaal gebruik weet het mes te overtuigen. Het lemmet v...

€ 23.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Auto PumaTec 4001833095436
Product
 

Gedore 7687660 Gereedschapsortiment in Check Tool modules 190 delig

gereedschappen in metrische maten GEDORE check-tool-systeem: controle op volledigheid via 2-kleurige kunststof-inzet

€ 195.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Auto Gedore 4002805748046
Product
 

Hazet 2988 18 Fixeerstrip nokkenas

Voor professionele motorreparatie. · Voor vervanging van distributieriem en andere motorreparaties. · Fixeerstrip nokkenas.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Auto Hazet 4000896149957
Product
 

Easypix Streetvision SV5 Dashcam Kijkhoek horizontaal (max.) 140 '

Easypix Streetvision SV5 Dashcam Kijkhoek horizontaal (max.): 140 ° Display

€ 91.49

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Auto Easypix 4260041685819
Product
 

Kunzer 7ZSA02 Bougiestekers trekkerset 2 delig

Onmisbaar gereedschap voor montage en demontage van bougiestekers. Voornamelijk bij VW en Audi- voertuigen. T-handgreep voor optimale trekkracht.

• 1 x totale lengte: 225 mm
&...

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Auto Kunzer 4260174660240
Product